:

Ο καιρός στην Σύρο είναι:

°C

SYROS INTERNATIONAL FILM FESTIVAL

28 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου
Είτε βρίσκεστε στο νησί της Σύρου, είτε σε οποιοδήποτε άλλο νησί με εύκολη πρόσβαση στην Ερμούπολη, το διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου της Σύρου (SIFF) δε μπορεί να είναι παρά μια δελεαστική και ποιοτική πολιτιστική πρόταση για τις Κυκλάδες!

Από το 2013 το SIFF ενσωματώνει εκδηλώσεις, στυλ και προγράμματα – πειραματικά και αφηγηματικά, σύγχρονα και με αναδρομικό χαρακτήρα, Ελληνικά και διεθνή, εργαστήρια και εκδηλώσεις διευρυμένου κινηματογράφου στο δικό του μοναδικό σκηνικό, με ένα πρόγραμμα διαδοχικών αποκλειστικά προβολών όπου το κοινό θα ταξιδεύει από ταινία σε ταινία, από εμπειρία σε εμπειρία. Το πρόγραμμα ταινιών και παραστάσεων θα επιμεληθούν διαφορετικοί καλλιτέχνες, συγκεντρώνοντας ταινίες που προέρχονται από διαφορετικού τύπου κινηματογραφικές παραγωγές, από το χθες και το σήμερα, από την Ελλάδα και τον κόσμο- όλα σε ένα σκηνικό.

Για άλλη μια χρονιά, το SIFF συνδέεται με τον τόπο της Σύρου, χρησιμοποιώντας για τις προβολές του μια σειρά από πολλούς διαφορετικούς χώρους του νησιού, μέσα και έξω από την Ερμούπολη.
Κινηματογραφικές αποδράσεις στη Σύρο

Αναζητήστε το αναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες στο
syrosfilmfestival.org