:

Ο καιρός στην Σύρο είναι:

°C

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Πεζοπορία

Το Hiking Team της Σύρου επιτρέπει στους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τα όμορφα κρυμμένα μυστικά του νησιού με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Ποδηλασία

Για τους λάτρεις της άσκησης η ποδηλασία αποτελεί ιδανική επιλογή για τη μεταφορά τους στο νησί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να νοικιάσουν το ποδήλατο της αρεσκείας τους από διάφορα καταστήματα όπως το Maistrali Bike Rental και το Siros Travel και να περιηγηθούν στις ομορφιές του νησιού με τον πιο άνετο και διασκεδαστικό τρόπο.

Ιππασία

Ο Ιππικός Όμιλος Κυκλάδων, στα Λειβάδια Ερμούπολης προσκαλεί τους ταξιδιώτες να περιηγηθούν στα πιο γραφικά μονοπάτια του νησιού και να απολαύσουν την πιο χαλαρωτική βόλτα στη φύση.

Λειβάδια Μάννα, 84100, Σύρος. τηλ. 6977449644

Εκδρομές με Σκάφος

Από το λιμάνι της Ερμούπολης μπορεί κανείς να νοικιάσει ένα σκάφος και να επισκεφθεί τα κοντινά νησάκια Δίδυμη και Άσπρο, αλλά και τις πιο απόκρημνες παραλίες του νησιού. Σκάφη μπορεί κανείς να νοικιάσει και από το γραφικό Κίνι ή σε συνεννόηση με κάποιο ταξιδιωτικό πρακτορείο του νησιού.

Ψάρεμα

Η Σύρος είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις του ψαρέματος, καθώς προσφέρει πολλούς ψαρότοπους με μεγάλη ποικιλία ψαριών ανάλογα με την εποχή. Υπάρχουν αρκετά καταστήματα από όπου μπορεί κανείς να προμηθευτεί τα απαραίτητα είδη αλιείας, όπως το Captain Hook Siros στο Καρνάγιο, το Fishing Point & Blue Fish στην Ερμούπολη, αλλά και το Fisherman S House στην οδό Πάρου.