:

Ο καιρός στην Σύρο είναι:

°C

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΑΜΟ

Ο Γάμος για τους περισσότερους, θεωρείται η ομορφότερη στιγμή της ζωής τους. Ένα όνειρο που παίρνει σάρκα και οστά και προετοιμάζεται μήνες πριν, έτσι ώστε να αφήσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις στους πρωταγωνιστές και τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους. Όταν το φόντο είναι, η πρωτεύουσα των Κυκλάδων και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, ε τότε το εγχείρημα είναι εύκολο: Γάμος στη Σύρο!

Οι εκκλησίες για την τέλεση του γάμου, πάρα πολλές και μοναδικές!

Ορθόδοξες και Καθολικές, συνυπάρχουν αρμονικά εδώ και αιώνες δημιουργώντας μια μοναδικότητα διεθνούς βεληνεκούς.

Εκκλησίες αριστοκρατικές, επιβλητικές, με διάχυτη την αίσθηση της μεγαλοπρέπειας, με εσωτερικό που έχουν φιλοτεχνήσει πολύ σημαντικοί καλλιτέχνες, όπως οι γλύπτες Γεώργιος Βιτάλης και Αντώνιος Φραγκούλης, και εκκλησίες με λιτό εσωτερικό διάκοσμο που σε γαληνεύει και σου δημιουργεί κατάνυξη.

Ολόλευκα ξωκλήσια, λουσμένα από τον ελληνικό ήλιο, στέκουν γαλήνια, δημιουργώντας μια μοναδική αρμονία με το τοπίο της Σύρου. Άλλοτε δίπλα στο κύμα και άλλοτε σκαρφαλωμένα σε κάποια κορυφή να αγναντεύουν την απεραντοσύνη του Αιγαίου. Μερικά από αυτά, καλά κρυμμένα ανάμεσα σε βράχους και σπηλιές δημιουργούν μια έντονη μυστηριακή ατμόσφαιρα.

Ακόμη και όσοι επιλέγουν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο, η Σύρος αποτελεί ιδανική επιλογή. Ο γάμος στο επιβλητικό Δημαρχείο της Ερμούπολης, αποκτά κινηματογραφική διάσταση, διότι πρόκειται για ένα κτίριο πραγματικό έργο τέχνης, ένα αληθινό ανάκτορο στο κέντρο του Αιγαίου, δια χειρός Έρνεστ Τσίλλερ!

Μόλις το μυστήριο ολοκληρώνεται, έρχεται η ώρα της φωτογράφησης. Το σκηνικό μας; Οι πλακόστρωτοι δρόμοι, τα περίφημα αρχοντικά της Ερμούπολης, το θέατρο Απόλλων, το Δημαρχείο, το Τελωνείο, το Λιμεναρχείο, το λιμάνι, τα γραφικά σοκάκια της μεσαιωνικής Άνω Σύρου, οι παραδοσιακοί οικισμοί, οι παραλίες, ο φάρος, το ναυπηγείο…

Το γαμήλιο γεγονός εκτός από χαρά και συγκίνηση, περιλαμβάνει και τη γαμήλια δεξίωση με πολλά happenings δίπλα στη θάλασσα, σε ξενοδοχείο ή σε κάποια έπαυλη.

Τι να πρωτοδιαλέξεις!

Δεξίωση με φόντο την κοσμοπολίτικη συνοικία Βαπόρια, δίπλα στο κύμα; Στον κήπο μίας έπαυλης, στο αγαπημένο θέρετρο των πλούσιων Συριανών μιας άλλης εποχής, την Ντελαγκράτσια; Σε ένα resort με έντονα κυκλαδίτικα στοιχεία, απολαμβάνοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις; Δίπλα στην παραλία, ξυπόλητοι με μουσική, φωτιές, ποτά και διασκέδαση μέχρι το πρωί;

Ό,τι συνδυασμό και να διαλέξεις, αναμφίβολα ο γάμος σου στη Σύρο, θα είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες σου σε όλη σου τη ζωή και η πιο υπέροχη ανάμνησή σου!