:

Ο καιρός στην Σύρο είναι:

°C

ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΗ ΣΥΡΟ – ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Κάθε Άνοιξη η ψυχή μας, όπως και η φύση, ζωντανεύει για πεζοπορία και περιπέτεια. Η φύση σε καλεί να την περπατήσεις, να τη μυρίσεις, να την αγγίξεις, να ζήσεις μαζί της!

Η φύση και οι ομορφιές της Σύρου την Άνοιξη, αποτελούν σίγουρα την ιδανικότερη επιλογή για μοναδικά οδοιπορικά και αξέχαστους ειδυλλιακούς περιπάτους στην καρδιά των Κυκλάδων. Επιλέξτε το, με μοναδικό σας οδηγό τις ευωδιές των αγριολούλουδων και το απαλό θρόισμα των φύλλων στα πολυάριθμα ειδυλλιακά σημεία του νησιού. Μια έντονη βιωματική εμπειρία και μια κατά κυριολεξία έκρηξη αισθήσεων και συναισθημάτων!

Το ιδιαίτερο φυσικό τοπίο της Σύρου κάθε Άνοιξη βρίσκεται στο απόγειό του. Ένας τόπος τόσο όμορφος την Άνοιξη και ταυτόχρονα τόσο αρχοντικός, που σε μαγεύει από την πρώτη στιγμή που θα πατήσεις το πόδι σου εδώ.

Οι παραθαλάσσιοι οικισμοί συγκεντρώνονται στο νότιο σημείο του νησιού, εκεί που  βρίσκονται το κύριο λιμάνι και η πόλη της Ερμούπολης. Μοναδικός προορισμός για αξέχαστους ειδυλλιακούς περιπάτους. Μια ανοιξιάτικη βόλτα στην «Άνω Χώρα» της Σύρου, τον τόπο της Φραγκοσυριανής, αποτελεί μια γλυκιά περιπλάνηση σε αναμνήσεις και συναισθήματα. Ένα πραγματικό ταξίδι ψυχής!

Στη «Απάνω Μεριά» στα βόρεια της Σύρου, η φυσιογνωμία του τοπίου αλλάζει και γίνεται πιο άγριο, με απότομες πλαγιές και βράχια. Ιδανική επιλογή για πεζοπορήσεις δίπλα σε μοναδικής ομορφιάς παραδοσιακούς οικισμούς. Αν βρεθείτε εδώ την περίοδο του Πάσχα, θα ζήσετε μοναδικές στιγμές γεμάτες κατάνυξη στο μοναστήρι της Αγίας Βαρβάρας, μέσα σε ένα ολάνθιστο και γεμάτο ευωδία και ιερότητα περιβάλλον.

Οι πανέμορφες πεζοπορικές διαδρομές στη μοναδική φύση της Σύρου, δίπλα και ανάμεσα σε ξεχωριστούς παραδοσιακούς οικισμούς, που κάθε Άνοιξη τα ανθισμένα θυμάρια, οι ασφόδελοι και οι φασκομηλιές, τους «πνίγουν» με τις μυρωδιές τους, θα σε ταξιδέψουν σε μια άλλη διάσταση. Εδώ την Άνοιξη ζεις εμπειρίες που δεν φαντάζεσαι ότι μπορείς να ζήσεις στις Κυκλάδες.

Η Σύρος είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, όποια εποχή και να την επισκεφθείς. Κάθε φορά σου αποκαλύπτει και κάτι καινούργιο με έναν μοναδικό και διαφορετικό τρόπο. Την Άνοιξη όμως, η Σύρος γίνεται ανυπόφορα θελκτική. Είναι η εποχή που σε καλεί να βρεθείς μαζί της, να την εξερευνήσεις, να την ανακαλύψεις και να τη συντροφεύσεις στην πιο όμορφή και ιερή στιγμή της, τότε που γίνεται όμορφη, στολίζεται και ευωδιάζει, όπως μια πραγματική «Αρχόντισσα των Κυκλάδων».